Nyhet om sophämtning, april 2020

Det kom ett mejl från Nacka vatten och avfall – i informationen framgår att vi i Storängen från och med 1 april har sophämtning på onsdagar. Dessutom kan man ställa ut det bruna sopkärlet varje vecka om man vill.
Så här stod det i mejlet:

 • Ämne: Viktig information om din sophämtning
Ny sophämtare 1 april  
Den 1 april byter vi på Nacka vatten och avfall entreprenör för sophämtningen. För dig som kund kan det innebära att du får en ny tömningsdag och ändrad kärlplacering. Ta enkelt reda på vad som gäller för dig på vår hemsida.

Ny entreprenör
Det nuvarande avtalet med den befintliga sophämtningsentreprenören Liselotte Lööf AB löper ut 31 mars 2020. Nacka vatten och avfall har därför genomfört en upphandling. Den nya entreprenören heter Urbaser och börjar 1 april 2020. Inför övertagandet har Urbaser gått igenom alla tömningsadresser och effektiviserat körturerna.

Ta reda på din nya tömningsdag och kärlplacering
Gå in på vår hemsida nackavattenavfall.se/tomningsdag. Här hittar du bland annat din nya  tömningsdag och kärlplacering. Tömning utförs precis som tidigare, måndag till fredag mellan klockan 07.00 och 21.00, oavsett röda dagar.
Klicka här för att hitta information om din tömningsdag och kärlplacering
Observera att du fortfarande kan ha samma tömningsdag och kärlplacering som tidigare. Det är dock viktigt att du som kund går in på vår hemsida och tar reda på vad som gäller för just dig.

Tömning av matavfall varje vecka
I och med bytet av entreprenör har du som kund möjlighet att få matavfallet tömt en gång per vecka, året runt. Tömning utförs då på den tömningsdag du aviserats på vår hemsida och gäller från och med 1 april.

Har du några frågor? Välkommen att kontakta oss.

 • Med vänliga hälsningar,

  Kundservice
  Nacka vatten och avfall AB
  ___________________________________________

  TEL 08-718 90 00
  BESÖK Ryssviksvägen 2 B
  POST Kundservice Nacka vatten och avfall, 131 81 Nacka
  E-POST kundservice@nvoa.se
  WEBB www.nackavattenavfall.se