Tack till alla som deltog i årets höstfixardag för att få det lite fint i parken

Ungefär tio tappra vuxna och lika många barn fanns på plats när vi söndagen den 17 november körde igång i det vackra vädret. Man kan säga att dagens två fokusområden var löv och sly. Vi hade tre bilar med släp som åkte i skytteltrafik till återvinningsstationen med sly. Dels från den stora högen som legat bredvid basketplanen, dels från de mångder som lagts på parkens löv/komposthög och sist men inte minst från sly som rensades på olika platser i Parken. B.l.a. för att göra plats för våra tre nyplanterade björkar i nordvästra hörnet av parken. De ofantliga mängderna löv attakerades av både mängder av krattor och en kraftfull lövblås.

Med den begränsade bemanning vi hade lyckades vi ändå göra stora delar av parken lövfria (ex. boulebanan, basketplanen, stigarna och även andra ytor). Som final monterade vi även nya nät i basektkorgarna. Denna gång i metall så att inga ungdomar får för sig att klippa sönder dem igen.

Leif Ogeborg var vänlig nog att rulla ner sin grill så vi sedan kunde brassa på efterlängtade hamburgare, korvar och bjuda och dricka till både vuxna och barnen.

Smmanfattningsvis: trevligt, uppfriskande och gott! Passa på att komma du med nästa år 🙂